KADROMUZ

Orhan BAHADIR - OKUL MÜDÜRÜ

1975 yılında Trabzon ili Tonya ilçesinde doğdum. İlkokulu Kozluca İlkokulunda , ortaokulu ve liseyi Tonya İskenderli’de bitirdim.1995 yılında KTÜ İktisat Bölümünü bitirdim.Yüksek Lisansımı 2017 yılında  Okan Üniversitesinde tamamladım. 1998 yılında öğretmen olarak Araklı ilçesi Çapanlı İlkokulu’na atandım. Daha Sonra Araklı 25 Şubat İlköğretim Okulu ve Atatürk İlköğretim Okulu’nda Sınıf Öğretmeni olarak çalıştım.2010 yılında Maçka İlçesi Çatak İlköğretim Okuluna Müdür Yardımcısı olarak atandım. Yedi yıl bu görevi yaptıktan sonra Tonya Şehit Ayhan Güner İlkokulu, Ortahisar Çimenli İlkokulu ve Ortahisar Hasan Tahsin Kırali İlkokulunda Müdür Yardımcısı olarak görev yaptım.2021 yılında Düzköy ilçesi Doğankaya İlkokuluna Müdür olarak atandım. Halen bu görevi yürütmekteyim.

Evliyim. Asya Gökçe ve Bahadırhan adlarında iki çocuk babasıyım.

E-Posta