Doğankaya İlkokulu
DOĞANKAYA MAHALLESİ SÜRÜLLÜ KÜME EVLERİ NO3 DÜZKÖY /TRABZON

VİZYON

Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.

MİSYON

Doğankaya İlkokulu olarak ; Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, Her çocuğun içindeki yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyabilen,güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak, Eğitim – Öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak, Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek, Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak, Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak amacını güden bir misyona sahibiz.

Öğretim Şekli :İlkokul ve ortaokul kısmı beraber eğitim görmektedir.

İlkokul ve ortaokul kısmı beraber eğitim görmektedir.

Ders saatleri 08.40´da başlayıp 15.00´te sona ermektedir.

Yabancı dil olarak İngilizce okutulmaktadır.

Kalorifer sistemiyle ısınma yapılmaktadır.

Okulumuzun Trabzon-Meydan mevkiinden kalkan servisi bulunmaktadır.

İl merkezine 45KM VE ilçe merkezine 8,5KM uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Çayırbağı Mahallesinde tarım ve hayvancılık sektörleriyle geçimini sağlayan yaklaşık 1000 nüfuslu Doğankaya mevkiidir

Kontenjan Bilgileri

1 Müdür 1 Müdür Yardımcısı 4 Sınıf Öğretmeni ve 1 Okul Öncesi Öğretmenimiz bulunmaktadır.

Sportif Etkinlikler

Okulumuz sosyal etkinlikler yönetmeliği kapsamında ilçe ve il genelinde yapılan etkinliklere aktif olarak katılmaya çalışmaktadır

Okulumuz bilimsel proje çalışmalarına aktif olarak katılmaktadır.

Proje Çalışmaları

TÜBİTAK, Küçük Mucitler, Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul projelerinin aktif olarak çalımalar yürütmektedir.

Okulumuz henüz bir yurt dışı projeye katılmamıştır

Zeka oyunları sınıfımız ve Z-Kütüphanemiz bulunmaktadır.